CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04. 16.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 16. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kellékfeleség

A nőcsábász Danny áljegygyűrűvel vadászik a nőkre, és hihetetlen sikereket arat. Ám a szép Palmer esetében csődöt mond a taktika, a nő ugyanis rendkívül erkölcsös. Danny jobb híján újabb hazugságra ragadtatja magát, megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, Katherine-t, játssza el a válófélben lévő felesége szerepét. Miközben igyekeznek kitartani a mese mellett, a hazugság újabb hazugságokat szül, és a végén már senki sem tudja, ki igaz, és mi nem.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Családi üzelmek

David megértő szívű díler, és bízik benne, hogy ha mindig kispályás marad, nem érheti baj. Miközben éppen jót cselekszik, kirabolják, így nem tud elszámolni sem az anyaggal, sem a pénzzel. Kénytelen elvállalni egy rázós melót a mexikói drogkartellnek. Családapának álcázza magát, és a tuti álca kedvéért leszerződtet még pár családtagot. Hamarosan a szomszéd sztriptíztáncosnővel és két züllött kiskorúval családi túrára indul Mexikóba. Az ötlet jó, a kivitelezés azonban elképesztő következményekkel jár.

Mikor?
RTL Klub 21:20

Könnyű nőcske

Olive egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.

Mikor?
RTLII 20:00

Ne szólj száj!

Dr. Nathan Conrad, a neves gyermekpszichiáter élete tökéletes. Sikeres, gazdag és gyönyörű feleségével neveli egyetlen kislányukat. Amikor egy katatón, önmagába forduló, hirtelen dühkitörései miatt magánzárkába zárt 18 éves lány, Elisabeth kezelésével bízzák meg, egy csapásra megváltozik az élete. A pszichiáter lányát elrabolják, s a végsőkig elszánt bűnözők, akik rejtélyes módon Conrad minden lépéséről tudnak s a gyerek kivégzésével fenyegetőznek, csupán akkor engedik szabadon túszukat, ha apja megtud egy hatjegyű számot szótlan kezeltjétől, Elisabeth-től.

Mikor?
RTLII 21:55

Last Vegas

 


Billy (Michael Douglas) sok évi agglegény élet után házasodni készül. Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) és Sam (Kevin Kline) megdöbbennek nyugdíjas cimborájuk váratlan döntésén. A hatvanon túli csapat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partival búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Hamarosan azonban rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa kissé megváltozott a hatvanas évek óta és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők és az alkoholos mámor területén.

Mikor?
Cool 18:55

Hipervándor

David fulladás közben fedezi fel, hogy különleges képességgel rendelkezik. Ő Vándor, aki képes egyetlen pillanat alatt bárhová eljutni a Földön. Vágyainak semmi sem szab gátat, bármilyen falon vagy biztonsági rendszeren át tud hatolni. Ám egy nap rájön, hogy vadásznak rá, ráadásul természetfeletti adottságával nincs egyedül. Cox és szervezete évszázadok óta kíméletlenül vadásznak a Vándorokra és a családtagjaikra. David mindent elkövet, hogy megmentse apját és a szerelmét, Millie-t.

Mikor?
Film+ 19:00

Tűzgyűrű

Raleigh Becket és bátyja egykor a legmenőbb Jager-pilóták voltak. Párosuk legyőzött minden idegent. A kaidzsuk Godzilla méretű pusztítók, akik a Csendes-óceán törésvonalai mentén létrejövő dimenziókapun át érkeznek a Földre. A kaidzsuk azonban megerősödtek, és az emberiség védtelenné vált. Mindössze négy óriás Jager maradt épségben, és Rileynak mielőbb társat kell találnia, hogy felvehesse a harcot az idegenekkel szemben. A szép Mako ideális lenne, ám még nem volt éles bevetésen.

Mikor?
Film+ 20:45

Transzcendens

Dr. Will Caster a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Kísérletei miatt egy radikális szervezet merényletet követ el ellene, aminek következtében Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn, és legjobb barátja, Max úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. A következményekre azonban senki sem számít.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#adam sandler#jennifer aniston#kellékfeleség#családi üzelmek#johnny depp#transzcendens#last vegas#akció#tűzgyűrű#emma stone

Címlapról ajánljuk