CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (04. 07.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 7. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A (sz)ex az oka mindennek

 


Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket. Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak azt kéne megállniuk, hogy másokkal ne bújjanak ágyba.

Mikor?
Cool 21:00

Pancser police

Vannak olyan zsaruk, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen, a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit: Dansont és Manzettit, míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők micsoda rendőrök.

Mikor?
Film+ 18:50

Constantine - A démonvadász

Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ő megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. Angela eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát…

Mikor?
Film+ 21:00

Robotzsaru 3.

A gonosz iparmágnás immár sikerrel bekebelezte Detroitot, s most újabb nagyra törő tervei vannak. Az elszegényedett kertvárosi polgárokat szeretné elüldözni az otthonaikból, hogy a lerombolt házak helyén felépítse álmai városát, Delta Cityt. Amikor a rendőrség is az ő hatalmát erősíti, Robotzsaru úgy dönt, megválik a testülettől, és a jó fiúk oldalára áll. Ellenszegülve az agyát beprogramozókkal, hagyományos emberi és erkölcsi meggyőződéséhez híven harcba száll a gonoszokkal szemben.

Mikor?
Film+ 23:20

 

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#jason sudeikis#keanu reeves

Címlapról ajánljuk