CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04. 02.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 2. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A magányos lovas

A Texas Rangerek megpróbálják a törvényeket betartatni a vadnyugaton. Most azonban egy rettegett bandita, Butch Cavendish és bandája az összes Rangerrel végez. Ám Tonto, az indián szellemharcos visszahozza az élők közé John Reidet, aki csak a jogban hisz. A különös páros együtt próbálja elfogni Cavendish-t, és leleplezni a háttérben készülődő nagy összeesküvést.

Mikor?
RTL Klub 19:55

Szenvedélyek viharában

William Ludlow ezredes, miután megelégelte kormánya bánásmódját, egy távoli, őslakosok lakta vidéken telepszik le, hogy nyugodtan nevelhesse fel három fiát. Alfred, a legidősebb csendes, kötelességtudó fiú, aki pontosan tudja, mit akar. Samuel, a legfiatalabb mindenki kedvence, a századforduló idealizmusának megtestesítője. Tristan, a középső azonban senkihez sem hasonlítható: vad, öntörvényű lélek, akit az ezredes hű indián segédje nevelt képzett harcossá. A három testvér elválaszthatatlan, de amikor felnőnek, életüket előre nem látható tragédiák, szenvedélyek és indulatok más-más útra terelik. A háború és a szerelem, a küzdelem és a családi kötelékek hol eltaszítják, hol mágnesként vonzzák a család tagjait: az apát, a fiúkat és a közéjük álló Susannah-t.

Mikor?
RTLII 20:00

Elektra

Elektra felgyógyult a halálosnak hitt sérüléséből, és azóta a világ legveszélyesebb bérgyilkosai között tartják számon. Legújabb megbízását egy titokzatos szövetségtől kapja. Egy férfit kell megölnie, akinek egyetlen bűne, hogy a nagyapja szembe került a renddel. Mark Miller és lánya, Abby azonban nehéz célpont, túlságosan szeretetre méltók. Életében először Elektra nem hajtja végre a feladatot, így Markkal és Abbyvel együtt saját élete is veszélybe kerül.

Mikor?
Film+ 19:00

Sherlock Holmes

A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes és hű társa, Dr. Watson Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az végzetes következményekkel járhat az egész birodalomra nézve.

Mikor?
Film+ 20:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#johnny depp#hugh laurie#sherlock holmes#vígjáték#kalandfilm#szenvedélyek viharában#anthony hopkins#brad pitt

Címlapról ajánljuk