CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (04. 01.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 1. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Delfines kaland

Rákcsapdába esik a fiatal nősténydelfin, és súlyosan megsérül. Az életét az arra bóklászó Sawyer menti meg, ám az orvosoknak amputálni kell az állat farkát. Nem sok esélye van az életben maradásra, de a tizenegy éves fiú nem adja fel. Minden követ megmozgat, hogy megmentsék. Ráveszi Dr. McCarthyt, a hires orvost, hogy készítsen farokprotézist a delfinnek, amivel újra képes lesz úszni. Hamarosan azonban a delfinárium léte is veszélybe kerül súlyos pénzhiány miatt, s ez meghiúsíthatja a mentőakciót.

Mikor?
RTL Klub 19:20

Bosszúra törve

Stanleyt  és feleségét, Viviant megtámadják a parkolóban. Amikor a rendőrség azonosítja az elkövetőket, Stanley igazságot követel. Barátja, Dennis segítségével egyre mélyebbre merül az alvilágba, és a nyomozás során egyértelművé válik, hogy Vivian halála nem volt véletlen, hanem komoly összeesküvés húzódik a háttérben.

Mikor?
RTL Klub 21:50

Holtodiglan

Amy és Nick az ötödik házassági évfordulójukra készülnek. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nick keze van a dologban, ráadásul hazugságaival és furcsa viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo bízik benne.

Mikor?
RTLII 21:00

Hazárd megye lordjai

Luke és Bo, a két unokatestvér nagykanállal eszi a vidéki életet. A srácok, ha dönteniük kell, ritkán választják a törvényes megoldásokat, és mivel főfoglalkozásban az alkoholcsempészettel foglalkoznak, a helyi rendőrség járőreivel is napi rendszerességgel gyűlik meg a bajuk. Ám az álmos hétköznapokat (hideg sörök, nagy bunyók, gyors nők, és még gyorsabb autók) megzavarja egy felfedezés: a korrupt rendőrfőnök olyasmiben mesterkedik, ami gazdaggá tenné őt, és koldusszegénnyé mindenki mást a környéken. A srácok nem sokat vacakolnak. Tövig nyomják a gázpedált, felkészülnek az ökölharcra, és kiegyenesítenek pár kanyart. Ez életük legnagyobb bulija: Hazárd megye az ő kezükben van!

Mikor?
Film+ 18:40

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, gyerekkora óta kutatja, miért került a Földre, miközben próbál észrevétlen maradni. Az igazság azonban nem hoz megnyugvást számára, szülei ugyanis az életüket adták azért, hogy ő megmenekülhessen. Lois Lane riporter hosszas kutatás során talál rá Kentre, és hamarosan fülig beleszeret. Románcuk nem tart sokáig, ugyanis megjelennek Kripton zsarnokai, hogy visszaszerezzék Kenttől a Kódexet, melynek segítségével a Földből új Kriptont hoznának létre.

Mikor?
Film+ 20:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#az acélember#morgan freeman#ben affleck#családifilm#thriller#romkom

Címlapról ajánljuk