CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (03. 31.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 31. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A kabalapasi

 


A születésnapi zsúron a tízéves Charlie nem volt hajlandó megpuszilni a boszorkányos kinézetű osztálytársnőjét, mire a vérig sértett lány megátkozta. Huszonöt esztendővel később, Charlie még mindig az átoktól szenved. Fogorvosként dolgozik, és képtelen megtalálni a nagy Őt. Miközben az összes nővel befuccsol a kapcsolata, a csajok boldogak lesznek a következő pasival. A dolognak persze híre megy. Nem csoda, hogy minden facér nő Charlie-t akarja, mert tudják: utána jön a nagy szerelem. Így amikor Charlie-nak megtetszik a csinos Cam, mindent elkövet, hogy ne szeressenek egymásba.

Mikor?
Cool 21:00

Snowpiercer - Túlélők viadala

2031, a Földön a klímaváltozás következtében egy újabb jégkorszak köszöntött be, a felszínen életnek semmi nyoma. Azok a szerencsés emberek, akik túlélték a katasztrófát, a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak immár 17 éve. A Snowpiercer utasainak élete azonban merőben különbözik egymástól. A hátsó kocsikban nyomorognak, gyanús eredetű proteintéglákon élnek, a vonat elején utazó előkelőségek pedig rettegésben tartják a nyomorgókat, és katonáik minden lázadásukat leverik. A hátul utazók vezére, Curtis Gilliam és Edgar segítségével alaposan megtervezik a lázadást, és néhányan eljutnak a mozdonyig, ahol végre szembetalálják magukat a rendszer megálmodójával, Wilforddal.

Mikor?
Film+ 18:35

A kaptár: Túlvilág

A titkos, föld alatti laboratóriumból elszabadult T-vírus elpusztította a világot, és zombivá változtatta az emberiség nagy részét. Alice folytatja a túlélők utáni kutatást, hogy biztonságba helyezze őket. Egy rejtélyes rádióadást követve Alaszkába indul, ahol egy régi barátjával, Claire-rel találkozik. Együtt mennek Los Angelesbe, ahol talán létezik egy biztonságosnak hitt körzet. Hamarosan kiderül, hogy valójában csapdáról van szó, a metropoliszban zombik garázdálkodnak. Alice és társai a néhány túlélővel együtt az egykori fegyház területén barikádozzák el magukat. A kikötőben horgonyzó hajóról rádióadást fognak. Elhatározzák, hogy megpróbálnak feljutni a hajóra.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#jessica alba#chris evans#ed harris#milla jovovich

Címlapról ajánljuk