CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (03. 28.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 28. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A jó, a rossz és a halott

Brian Barnes a sivatagban tér magához. Körülötte hullák hevernek, nem messze tőle pedig egy teherautó áll. A kocsi kibélelve kokainnal, meg 4 millió dollárral. Brian nem emlékszik semmire sem, de csakhamar kiderül, hogy a fél világ a nyomában van. Persze mindenki a pénzt, no és az anyagot akarja. Őt üldözi Mateo Perez, a kegyetlen drogbáró, Bob Rooker, a kábítószer ügyosztály elszánt ügynöke és a korrupt Olson seriff is. A halálos csapdába került, menekülő Brian kezd magára eszmélni, ám emlékei még a valóságnál is szörnyűbbek.

Mikor?
Film+ 19:10

Szemfényvesztők

A világ négy legjobb illuzionistája Merritt és Atlas vezetésével nyilvános show-műsorban kirabolja az egyik párizsi bankot, méghozzá nem is akárhogyan! A műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI nyomozója, Dylan és a mellé rendelt francia nyomozónő, Alma  értetlenül állnak az agyafúrt attrakció előtt, ezért Thaddeushoz fordulnak segítségért, aki a bűvészmutatványok leleplezéséből él. Amikor a bűvészek többször is átejtik az FBI-t, majd mecénásukat, a milliárdos Tresslert is kifosztják, megkezdődik a hajtóvadászat.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#sztárok#akció#danny trejo#dolph lundgren#kalandfilm#vígjáték#szemfényvesztők#woody harrelson#jesse eisenberg#morgan freeman#mark ruffalo

Címlapról ajánljuk