CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (03. 25.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 24. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Narnia Krónikái - Caspian herceg

A varázslatos Narniában, ahol az állatok beszélnek, a béke csak látszólagos. Rövid időn belül ki is tör a háború,és feldúlnak mindent. Peter, Susan, Edmund és Lucy visszatérnek, és megdöbbenve tapasztalják, hogy a gonosz Miraz király (Sergio Castellitto) átvette a hatalmat. A négy tesvér szövetkezik Narnia jogos trónörökösével, Caspian herceggel, aki végső elkeseredésében hadsereget gyűjtött, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. A sok megpróbáltatás végén két ember küzdelme dönt a világ sorsáról.

Mikor?
RTL Klub 19:20

Éli könyve

Az atomháború után az erőszak az úr, az utakon fosztogatók leselkednek a vándorokra. Éli, a magányos harcos nyugatra akar eljutni, hogy beteljesítse küldetését. Van nála valami, ami értékesebb minden fegyvernél, még a víznél is. Egy könyv utolsó példánya, amely hitet adhat az embereknek, hogy van remény az újjászületésre. Carnegie akár ölni is hajlandó azért, hogy megszerezze a Bibliát, hogy a segítségével kiterjessze a hatalmát. Az emberiség sorsa Éli kezében van.

Mikor?
RTL Klub 22:30

A hűtlen

Ed és Connie Sumner tipikus, középkorú házaspár, életük maga a megtestesült amerikai álom. Az élet mindig tartogat meglepetéseket: egy végzetes találkozás, és ez a jólét kényelmébe merült boldog házasság kártyavárként omlik össze. Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titok, spontaneitás, bűvölet és kockázat birodalmába csábítja, és ez a viszony idővel az asszony rögeszméjévé válik. Amikor Ed véletlenül rájön, hogy Connie hazudik neki, kutatni kezd a részletek után. A bizonyosságtól lesújtva szembesül a szeretővel, és eszeveszett dühében olyasmire ragadtatja magát, amit soha el se tudott volna képzelni.

Mikor?
RTLII 20:00

A végzet ereklyéi - Csontváros

Clary Fray egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Amikor édesanyja, Jocelyn eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát. A várost démonok, vámpírok, vérfarkasok, s más félelmetes lények lakják. Clary az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen, s így ő is részesévé válik az ősidők óta folyó küzdelemnek.

Mikor?
Film+ 20:35

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kalandfilm#romantika#dráma#richard gere#denzel washington

Címlapról ajánljuk