CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (03. 23.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 22. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Halálos ellenfél

Miután hat évet ült börtönben egy bűncselekményért, amit nem követett el, Shane Danielst szabadon bocsátják. Shane nem fogadja el a néhány százezer dollárnyi kártérítést, mert szerinte pénzzel nem váltható meg az igazságszolgáltatás tévedése. Néhány órával a szabadulása után szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, amikor a kínai maffia emberei meggyilkolnak egy rendőrt. A bűnszövetkezet azonban nem számol azzal, hogy Shane hosszú éveken át katona volt, gyilkolásra képezték ki, ráadásul nincsen vesztenivalója.

Mikor?
Film+ 19:00

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba. A Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#aaron eckhart#akció#sci-fi#dráma#steven seagal

Címlapról ajánljuk