CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (03. 18.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 17. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Lucy, Edmund, Susan és Peter a második világháború alatt a bombázások elől Londonból vidékre menekül, ahol egy furcsa professzor kastélyában lelnek menedékre. A kastély egy félreeső szobájában egy napon egy öreg szekrényre bukkannak, ami egyenesen egy másik világba röpíti őket. A Narnia nevű csodaországot különféle beszélő lények: törpök, faunok, kentaurok és óriások népesítik be. A békés földet azonban örök télre kárhoztatta a gonosz jégboszorkány, Jadis átka. Narnia nemes lelkű és titokzatos uralkodója, a hatalmas oroszlán, Aslan oldalán a gyerekek felveszik a harcot Jadis ellen, hogy kiszabadítsák Narniát a jég és fagy fogságából.

Mikor?
RTL Klub 19:20

 

John Wick

John Wick látszólag átlagos ember, és ez annyira megtéveszt néhány gengsztert, hogy lenyúlják a spéci autóját, sőt éjjel rátörnek az otthonában. Amikor a nagyfőnök felismeri az ellopott autót, azonnal csomagolni kezd, és hívja Marcust, a legprofibb bérgyilkost, hogy legalább feltartsa egy kis időre John Wicket. Ugyanis csak egy pancser nem tudja, hogy John Wick a Föld egyetlen olyan személye, aki számára nincs lehetetlen. A visszavonult bérgyilkos kénytelen újra fegyvert ragadni, hogy megfékezze a tőle rettegő maffiózókat, akik halálfélelmükben megostromolják. New York valódi csatatérré válik, ám az őrült, véres ütközetben nem kétséges, hogy ki fog győzni.

Mikor?
RTL Klub 22:20

Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész

Bella miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában tér magához. Végre vámpírként élheti életét Edward oldalán. Ám újra szembe kerülnek a volturik tanácsával, akik úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke pusztító halhatatlan, ezért a gyermeknek meg kell halnia. Edward tanúkat gyűjt, míg Jacob, Rensmee védelmezője összehívja a falkát, hogy együtt küzdjenek meg a mindent eldöntő, nagy csatában.

Mikor?
RTLII 20:00

A vizesnyolcas

Bobby a harmincas éveit tapossa, de még mindig ő a mama pici fia. A helyi főiskola futballcsapatának vizesfiújaként dolgozva gondoskodik a játékosokról. Ugyan nagyon is komolyan veszi a feladatát, állandóan ugratják, szívatják, majd kirúgják. A gyámoltalan Bobby a bajnokság leggyengébb csapatához kerül, de itt Klein edző a védőszárnyai alá veszi, és megmutatja neki, hogy kell a nagyszájú gúnyolódokkal elbánni. Ahogy Bobby kezd magára találni, csapata egyre feljebb jut a tabellán.

Mikor?
Film+ 19:00

300 - A birodalom hajnala

Xerxész, a Perzsa Birodalom uralkodója hatalmas haddal a görög városállamokra támad. Themisztoklész, az athéni hős vezetésével a kis hellén hajóhad az Artemiszion-foknál szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok felkészülhessenek a perzsák feltartóztatására.

Mikor?
Film+ 22:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#kalandfilm#akció#john wick#keanu reeves#vígjáték#adam sandler

Címlapról ajánljuk