CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (03. 17.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 16. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Förtelmes főnökök

 


Dave Harken megalomán marketinges, Dr. Julia Harris szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt, Nick és Dale a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

Mikor?
Cool 21:00

300 - A birodalom hajnala

Xerxész, a Perzsa Birodalom uralkodója hatalmas haddal a görög városállamokra támad. Themisztoklész, az athéni hős vezetésével a kis hellén hajóhad az Artemiszion-foknál szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok felkészülhessenek a perzsák feltartóztatására.

Mikor?
Film+ 21:00

A sas

140, Római Birodalom, Britannia provincia. Ide érkezik Marcus Aquila, hogy visszaállítsa családjuk megtépázott hírnevét, s visszaszerezze apja légiójának nyomtalanul eltűnt sas jelképét. Amikor Marcus megkíméli Esca, az ifjú brit életét, Marcus nagybátyja, Aquila megvásárolja Escát, hogy rabszolgaként szolgálja unokaöccsét. Egy nap Marcus hírét veszi, hogy a keresett sast egy északi templomban látták. Esca kíséretében nyomban útnak indul Hadrianus fala felé, a számtalan veszélyt rejtő barbár törzsek földjére.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#vígjáték#kalandfilm#akció#förtelmes főnökök#kevin spacey#jennifer aniston#eva green#channing tatum

Címlapról ajánljuk