CinemaKlub

Jöhet az eddigi legnagyobb Alien-spoiler?

rtl.hurtl.hu

2017. március 16. 14:12

Nem tudjuk, hogy Ridley Scott miért szivárogtatott ki egy ekkora fordulatot a májusban érkező Alien: Covenant-ról, de tény, hogy leesett tőle az állunk! Ez a hír mindent megváltoztat, amit eddig az Alien-filmekről gondoltunk! Vigyázz, giga spoiler!

Mióta 1979-ben megindult az Alien-folyam Sigourney Weaver hősies közreműködésével, megállíthatatlanul imádjuk az egészet! Miből fakad ez a rajongás? Egyrészt végre egy igazán karakán és példamutató női hőst kaptunk, aki igazi akció titánként száll szembe az idegenekkel, másfelől a lények körül keringő misztikum az, ami igazán felpezsdítette a lelkesedésünket.

A 2012-es Prometheus előzményfilmként próbált megágyazni a már legendássá vált korábbi részeknek. Akkor az emberiség eredetét keresték, azonban valami mást is megpendítettek: a lények eredetét! A savas vérű idegenek, ha nem is a jól ismert valójukban, de itt is megjelentek…

Most pedig a rendezőnek, Ridley Scott-nak köszönhetően minden eddigi koncepciónk átalakul!

Egy filmfesztiválon három exkluzív felvételt is mutatott a hamarosan érkező Alien: Covenant-ból, és a látottak mindenkit sokkoltak!

Kíváncsi vagy rá, mi derült ki belőlük? Akkor jöjjön! Vigyázz, SPOILER!

 


Egyrészt kiderült, hogy hangulatában a Covenant inkább az első – A nyolcadik utas: Halál című – részhez hasonlít majd, ráadásul a horror faktor még magasabb lesz ebben, mint az elődben.

A lényeg viszont csak ezután érkezett! Ez a történet ugyanis arról szól majd, hogyan is szabadította magára az emberiség a legnagyobb veszélyt.

Az egyik ilyen exkluzív jelenetből ugyanis kiderül, hogy nem a Teremtők alkották meg ezeket az idegen lényeket, hanem a Michael Fassbender által alakított David!!!

David bevezeti az új hajó kapitányát (Billy Crodup) a „bunkerébe”, ahol a kísérleteit folytatja. Az android itt próbált játszadozni a Prometheusban látott alien DNS-ével, hogy egy genetikailag tökéletes lényt alkothasson. Már csak egyetlen dologra van szüksége… egy gazdatestre.

Ez pedig akkora fordulat az Alien-univerzumban, hogy az szinte kifejezhetetlen! Eddig mindannyian azt hihettük, hogy a lények a természet különös kreálmányai, miközben az emberek és a fejlett technológia áll mögöttük.

Ridley Scott ezzel teljesen új irányt és fejezetet nyithat meg ebben a nagy és végtelennek tűnő történetben, nem is meglepő, hogy további hat filmet tervez elkészíteni.

Forrás: Moviepilot
Képek: InterCom

#CinemaKlub#alien: covenant#ridley scott#exkluzív#spoiler#alien

Címlapról ajánljuk