CinemaKlub

Egyszerűen tökéletes az Igazából szerelem 2 előzetese!

rtl.hurtl.hu

2017. március 14. 12:53

Kedvencünk visszatérését folyamatos érdeklődés övezi, most pedig végre láthatjuk az első kedvcsinálót is, amiről egyelőre csak annyit, hogy jobbat el sem tudnánk képzelni!

Biztosan mindenki emlékszik az azóta sorozatsztárként tündöklő, Andrew Lincoln ikonikus jelenetére, amit azóta többször kis is parodizáltak, de persze mind tudjuk, hogy titkon mindenki arra vágyik, hogy egyszer valami hasonló vallomást kaphasson, mint a filmben Keira Knightley karaktere, Juliet!

Nos, nem kellet sokáig várnunk, hiszen az örömhír után, hogy elkészül a film folytatása, bár elég különleges keretek között, és csupán csak egy rövidfilmről van szó, most mégis előzetest is kapott, amit alább meg is tekinthetsz!

Ha pedig mindez nem lenne elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésünket, akkor az a tény, hogy Hugh Grant is visszatér, valamint, hogy láthatjuk a már említett Keira Knightley-t is, több mint kielégítőnek kell, hogy legyen!

Ha már Knightley, meg kell jegyeznünk, hogy a színésznő szebb, mint valaha, de nem ő az egyetlen szépség, aki látható lesz az Igazából szerelem 2-ben!

Ugyanis Claudia Schiffer után, az angolok elsőszámú szupermodellje, Kate Moss is feltűnik majd az alkotásban!

A kérdés már csak, az hogy mégis minként láthatjuk majd az ikonikus nőt? Talán ő lesz Liam Neeson karakterének legújabb hódítása?

Akárhogy is, legkorábban március 24-én kiderül!

Forrás: Twitter.com
Képek: Twitter.com, Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#igazából szerelem#sztárok#hugh grant#keira knightley#liam neeson#előzetes#fotók#forgatás#kate moss

Címlapról ajánljuk