CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (03. 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 9. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Exférj újratöltve

 

 

Milo Boyd, a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi, gyerekjáték lesz nyakon csípni exasszonykáját. Igen ám, de kiderül, hogy Nicole egy gyilkossági ügy leleplezésére készül, és a férfinak újra rá kell döbbennie, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, amilyennek elsőre tűnik.

Mikor?
Film+ 21:00

A feláldozhatók 2.

Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Dézsma és Hale Caesar újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a Kölyökkel és Maggie-vel még bővülnek is, amikor Mr. Church összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

Mikor?
Film+ 19:05

300

Leonidas spártai király a szenátus vezetője, Theron és a jósok tiltakozása ellenére összeszedi 300 legjobb harcosát, hogy megvédje népét Xerxés hadseregével szemben. A több ezer harcos ellen semmi esélyük, ám Leonidas egy szűk kanyonba csalja ellenfeleit, ahol a perzsák nem tudnak élni létszámbeli fölényükkel. Mindannyian tudják, hogy ez a csata öngyilkos vállalkozás, amellyel időt próbálnak nyerni Gorgo királynőnek, aki a szenátustól és a görögöktől kér segítséget.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#romkom#vígjáték#szerelem#jennifer aniston#gerard butler#akció#dráma#300#a feláldozhatók 2.#sylvester stallone

Címlapról ajánljuk