CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (03. 08.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 7. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A lázadó

Tris szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között. Négyessel együtt megpróbálnak szövetséget létrehozni az elkülönült csoportok között, hogy megdöntsék a hataloméhes diktátor, Jeanine hatalmát. Amikor a Csoport nélküliek vezetője csőbe húzza őket, rá kell jönniük, hogy senkire sem számíthatnak. Tris mindent kockára tesz, és úgy dönt, kideríti, hogy anyja milyen titok miatt áldozta fel életét és miért vadászik rá Jeanine. Trisnek lehetetlen feladatok sorával kell szembeszállnia, hogy feltárja a világot megmentő igazságot.

Mikor?
Film+ 18:50

A feláldozhatók 2.

Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Dézsma és Hale Caesar újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a Kölyökkel és Maggie-vel még bővülnek is, amikor Mr. Church összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

Mikor?
Film+ 21:00

Elit kommandó

A különleges alakulatnak egy repülőgép személyzetét kell kimenteni a közel-keleti terroristák fogságából. Az akció során az egység parancsnoka, Curran hadnagy bizonyítékokat talál arra, hogy a terroristák amerikai követő rakétákkal rendelkeznek. A védelmi bizottság ezért újra a térségbe rendeli a kommandót, ám a felderítők ezúttal is félretájékoztatják a csapatot. Curran egy helyi újságírónő segítségét kéri, akinek biztos információi vannak a terrorista vezér és a rakéták hollétéről.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#akció#kalandfilm#dráma#romantika#vígjáték#a lázadó#shailene woodley#ansel elgort#a feláldozhatók 2.#sylvester stallone

Címlapról ajánljuk