CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (03. 05.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 4. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Lecsó

Remy, a patkány kölyökkora óta rajong a legendás Gusteau főzőműsoráért, és arról álmodik, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, megismerkedik Linguinivel, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló mosogató fiújával, s együtt megfőzik minden idők legfinomabb levesét.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Az ételművész

Adam Jones séf, a két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács egykor igazi sztárnak számított a pályáján. A párizsi gasztronómiai élet különc fenegyerekét kizárólag a bombasztikus ízkombinációk és ételköltemények érdeklik. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, különösen a gyönyörű Helene miatt.

Mikor?
RTL Klub 21:20

Aludj csak, én álmodom!

Lucy a metrón árulja a jegyeket, egyedüli boldogsága egy kedves fiú, Peter (Peter Gallagher), aki mindennap elrobog előtte. Egy nap Lucy véletlenül megmenti a vágányok közé esett Peter életét, ám a fiú kómába esik. Lucy meglátogatja őt a kórházban, ahol a nővér Peter barátnőjeként mutatja be őt a családnak. Rögtön befogadják Lucyt, aki életében először érzi a család melegét. A családdal töltött idő alatt azonban Lucy beleszeret Peter bátyjába, Jackbe...

Mikor?
RTLII 20:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#animáció#az ételművész#romkom#sandra bullock#bradley cooper#sienna miller

Címlapról ajánljuk