CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (02. 16.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 15. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az árnyékember

Amikor a CIA. néhány renegát ügynöke egy vegyi fegyvert próbál kicsempészni Amerikából, az exügynök Jack Fostert használják hordozónak. Az akkor még mit sem sejtő Jack Európába utazik, ahol egy titokzatos ügynök elrabolja a vele tartó lányát. Gyermeke kiszabadítása érdekében Jacknek át kell verekednie magát egy nemzetközi kémszervezet veszélyekkel teli világán, ahol minden sarokban ellenség leselkedik, és a barátokra sem számíthat többé.

Mikor?
Film+ 19:10

Erőnek erejével

Ray Owens egy balsikerű művelet miatt elhagyja a Los Angeles-i rendőrség kábítószerosztályát, és seriffként vigyáz egy jelentéktelen határváros rendjére. A békés időknek azonban egyik pillanatról a másikra vége szakad, amikor a hírhedt drogbáró, Gabriel Cortez elképesztő vakmerőséggel megszökik az FBI rabkonvojából. Kíméletlen zsoldosok segítségével, akiket a jégszívű Burrell vezet, Cortez az amerikai-mexikói határ felé száguld extrákkal felspécizett kocsijával, FBI-tússzal az oldalán.

Mikor?
Film+ 21:00

Pokolba taszítva

Christine Brown szép karrier előtt álló Los Angeles-i hitelügyintéző, aki boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush (Lorna Raver), hogy a házát sújtó jelzáloghitel törlesztésére haladékot kérjen. A csinos, fiatal nőnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét főnöke, Mr. Jacks előtt, és előléptessék?

Mikor?
Film+ 23:05

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#steven seagal#arnold schwarzenegger#akció#dráma#erőnek erejével#horror#justin long

Címlapról ajánljuk