CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (02. 11.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A vihar magja

Tanévzáróra készülnek az amerikai Silvertonban, amikor a meteorológiai jelentés szerint hatalmas viharzóna közelít a településhez. Miközben a lakosság túlnyomó része megpróbál menedéket keresni vagy elmenekülni a forgószél és a ciklonok elől, viharvadászok csapata érkezik a városba. A bátor kutatók megpróbálnak bejutni a tornádó közepébe, hogy közvetlen közelről vizsgálják meg a különleges jelenséget. Számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége.

Mikor?
RTL Klub 19:20

A bátrak háborúja

A USS Indianapolis tragédiáját minden idők egyik legnagyobb háborús katasztrófájaként tartják számon. 1945-ben a hadihajót elsüllyesztette egy japán tengeralattjáró a Csendes-óceánon, a Fülöp-szigeteknél, öt nappal azt megelőzően, hogy befejeződött volna a második világháború. A találatot követően McVay kapitány irányításával próbáltak a túlélők életben maradni élelem és ivóvíz nélkül a cápáktól hemzsegő óceánban.

Mikor?
RTL Klub 21:10

Colombiana

A kilencéves Cataleyának a szeme láttára ölik meg a szüleit. Miután megússza a mészárlást, gengszter nagybátyjához, Emilióhoz menekül az Egyesült Államokba. Tizenöt évvel később már profi bérgyilkosként dolgozik neki. Névjegye az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea, amely egyben üzenet is a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

Mikor?
RTLII 20:00

Jégvarázs

 


Egy gonosz cselszövésnek köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő kénytelen szövetkezni a kalandvágyó Kristoffal és hűséges rénszarvasával, hogy megtalálják Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek a dermesztő fagynak. A nyakig érő hóban titokzatos trollokkal kell szembeszállniuk, és hamar odavesznének Olaf, a tréfás hóember segítsége nélkül. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal teli útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék Elsát és a királyságot a pusztulástól.

Mikor?
Cool 20:30

Megőrjít a csaj

 


Isabella Patterson, a fiatal hollywoodi csillagocska elmeséli, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson tettei hogyan változtatták meg az életét. Kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja Albertsonnal, hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az események láncolata mindenkit elér, Arnold feleségétől, Deltától az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig.

Mikor?
Cool 22:20

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#nicolas cage#dráma#akció#zoe saldana#colombiana#animáció#jégvarázs#romkom#owen wilson

Címlapról ajánljuk