CinemaKlub

Induljon a te napod is az éneklő Jake Gyllenhaal-lal!

rtl.hurtl.hu

2017. február 8. 10:00

Az elmúlt hónapok most már komolyan csakis a musical-ekről szólnak, kár lenne ellenkezni! Most Gyllenhaal is beállt a sorba, és egy Cary Fukunaga rendezésében készült videóban bizonyította: benne is ott rejlik egy Ryan Gosling.

Mindenki nyugodjon meg: akkor sem tudnánk elkerülni a Kaliforniai álom musical-hullámát, ha akarnánk. A 14 Oscarra jelölt film mindent felbolygatott Hollywoodban, és azóta még jobban hegyezzük a fülünket, ha egy színész dalra fakad.

Most Jake Gyllenhaal került a figyelem középpontjába, hiszen egy Broadway darabra készülve feltöltött az oldalára egy videót, amiben a Sunday in the Park with George című darab egyik legnehezebb dalát, a Finishing the Hat-et adja elő. A kisfilmet az Emmy-díjas Cary Fukunaga rendezte.

„Öt vagy hat felvételt készítettünk a Hudson színházban. Nem akartuk, hogy tökéletes legyen a felvétel. Cary egy huzalon lógott a színház mennyezetéről, én pedig a lépcsőkön álltam és próbáltam emlékezni a csodálatos dal szövegének minden részletére. Őrület volt. De pont emiatt volt poén.” – mesélte a színész.

Jake jóbarátja, és kollégája, Ryan Reynolds - akivel legközelebb az Élet című sci-fi-ben szerepelnek - is nagy támogatója Gyllenhaal-nak. A Facebook oldalán folyamatosan buzdítja a követőit, hogy nézzék meg a Broadway-n az előadást!

 


Nem ez Gyllenhaal első énekes felkérése, hiszen négy előadás erejéig már játszottak a fent említett darabot, előtte pedig 2015 nyarán a Little Shop of Horrors című előadásában vett részt.

Persze, pont a túlságosan kevés fellépés miatt, érezte, hogy még szívesen állna a színpadon, ezért is volt esélytelen, hogy nemet mondjon az újabb felkérésre:

„Túl kevés időt tölthettem a színpadon, hogy kiélvezzem. Szerettem volna elnyújtani az örömöt, ezért visszatérünk. Nem volt nehéz meggyőzniük a dologról.”


Jake családjában egyedül ő és édesanyja képviselik a színház-imádatot, úgyhogy már van némi sejtésünk, hogy kitől örökölte ezt a szenvedélyét.

Most viszont ideje meglesni, mit is tud a 36 éves színész:

Forrás: wmagazine

#CinemaKlub#jake gyllenhaal#musical#broadway#darab#színház#ének#ryan reynolds#life#élet

Címlapról ajánljuk