CinemaKlub

Ryan Reynolds-ból és Jake Gyllenhaal-ból lehet a következő Ellen Ripley?

rtl.hurtl.hu

2017. február 6. 10:22

Azon túl, hogy idén megkapjuk a Prometheus folytatását, amiben végre jönnek a jól ismert alienek, egy másik idegenekkel foglalkozó filmet is kapunk. Ráadásul két giga macsóval a főszerepben.

A Gravitáció óta valahogy egyre többször érzi azt az ember, hogy a filmvilág teljesen rákattant – már megint – az „űrre”. Persze, nincs ezzel semmi gond, hiszen szeretjük a misztikus tudatlanságot és a belőle fakadó akció- és félelemérzetet.

Ezért is imádjuk még mindig az Alien-sorozatot és Ellen Ripley hadnagyot!

Manapság már odaáig jutottunk, hogy nemcsak azt tartjuk számon, hogy melyik A-listás híresség bújt már egy szuperhős bőrébe, de azt is, hogy mennyien kaptak fel szkafandert, hogy egy picit kalandozzanak a légkörünkön kívül is.

Na, most már Mr. Deadpool és Mr. Gyllenhaal is kipipálhatja ezt a küldetését. Mellettük köszönhetjük még Rebecca Ferguson-t, aki legutóbb például a Mission Impossible 5. részében bizonyított Tom Cruise mellett. A Life című film egy hatfős legénységről szól, akik egy óriási felfedezés szélén állnak: bizonyítékot találnak, hogy a Marson bizony korábban már volt élet. Persze, egy ilyen történet sosem érhet véget ezen a ponton, úgyhogy lesz fordulat és parázás bőven. Főleg, ha azt nézzük, hogy a film látványvilága, sőt maga a története mennyire hajaz Ridley Scott nagysikerű Alien-jére (igen az 1979-es első részre gondolunk).

 


Természetesen, a Life ettől még okozhat meglepetéseket, a szereplőgárda, a humor, a párbeszédek és az alap ötlet is csalogatónak tűnik.

Az viszont félelemre adhat okot, hogy mostanság már nem garancia nagyobb neveket castingolni egy-egy filmbe. A legjobb és legfrissebb bizonyíték erre az Utazók Jennifer Lawrence-szel és Chris Pratt-tel: hiába a két legfelkapottabb csillag, ezt a projektet még ők ketten se tudták megmenteni.

Ki tudja, talán a sok reboot/feldolgozás közepette és az állandó karakterélesztgetések mellett pont egy ilyen sci-fi thriller kell nekünk!

Az Élet március 24-én érkezik az amerikai mozikba, reméljük, nekünk sem kell majd sokat várnunk rá!


Forrás: Movieweb, The Hollywood Reporter
Kép: InterCom

#CinemaKlub#élet#life#trailer#előzetes#alien#jake gyllenhaal#ryan reynolds#ridley scott#rebecca ferguson#sci-fi

Címlapról ajánljuk