CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (01. 28.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 27. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

102 kiskutya

Szörnyella De Frász, mint elhivatott állatbarát? A hosszú börtönévek mély nyomot hagytak Szörnyella életében. Úgy tűnik, minden szőrmeneműtől kitör rajta a frász, ám lelke mélyén valahol ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyös szőrméjű bunda! Hogy ártatlanságát bizonyítsa, állást vállal egy kutyamenhelyen, s odaadásáról gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie. Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monsieur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig ki hozza a pöttyökből a maximumot…

Mikor?
RTL Klub 19:20

Charlie angyalai: Teljes gázzal

A szexi angyalok visszatérnek, hogy megküzdjenek a gonosz exangyallal. Az érzéki és angyali szépségű lányok és segítőtársuk, Bosley (Bernie Mac) feladata, hogy visszaszerezzék a gyűrűket, amikben a nemzeti tanúvédelmi program résztvevőinek adatai találhatóak. Beletaposnak a gázba, és indul a fergeteges iram, ami senkit nem kímél! Reszkessetek gonoszok, újra itt vannak az angyalok!

Mikor?
Film+ 18:55

Fantasztikus négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját, a mágnás Doom támogatásával. Űrexpedíciót indít egy kozmikus vihar közepébe Sue Storm és Johnny Storm pilóta, valamint Ben Grimm asztronauta részvételével. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, és a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#glenn close#akció#vígjáték#cameron diaz#demi moore#szuperhősfilm#képregény#fantasztikus négyes#jessica alba#chris evans

Címlapról ajánljuk