CinemaKlub

Mi köze a Deadpool-nak a Terminátorhoz?

rtl.hurtl.hu

2017. január 23. 12:26

James Cameron klasszikusa évtizedek óta kelti fel a nézők érdeklődését, ahogyan a vörös ruhás szuperhős első mozija is hamar közönség kedvenc lett! Most pedig mindkét alkotás rajongóinak van egy jó hírünk!

Ugyanis, nagyon úgy néz ki, hogy az időutazó, poszt apokaliptikus, gyilkos robot ismét visszatér a vászonra méghozzá nem is akárkinek a vezénylésével!

2019-benJames Cameron ismét visszanyeri majd a jogot, hogy a Terminátorral foglalkozhasson éppen ezért, neki már most megvannak az elképzelései az új moziról.

A pletykák szerint az alkotó nem mással, mint aDeadpool rendezőjével, Tim Miller-rel tárgyalt a kultfilm legújabb fejezetéről, amiről azonban még nem tudni, hogy az eddigiek folytatása, vagy egy esetleges spin-off lenne-e.

Utóbbi már csak azért is lenne érdekes mert a 2015-ben bemutatott eredettörténet, a Terminátor: Genisys nem nyűgözte le, sem a kritikusokat sem pedig a nézőket.

A rendező személye pedig azért kérdéses, mert Miller még nem erősített meg újabb projektet, amiben részt venne, miután a Deadpool 2 rendezői székét otthagyta.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Ti szeretnétek egy Deadpool hangulatú Terminátor-filmet?

Forrás: collider.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#terminátor#james cameron#deadpool#deadpool 2#spin-off

Címlapról ajánljuk