CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (01. 15.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 14. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Salt ügynök

Evelyn Salt a CIA titkos ügynökét az a vád éri, hogy a KGB alvó ügynöke, akit nem akármilyen feladat miatt élesítettek. A hír szerint az Egyesült Államokba látogató orosz elnököt kell megölnie. A CIA persze semmit nem bíz a véletlenre, és megpróbálja likvidálni, ám Salt ügynök elmenekül. Minden tudását beveti, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, hogy kijátssza a két titkosszolgálat embereit, és kiderítse, ki volt az áruló.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi, és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben, és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel…

Mikor?
RTL Klub 20:45

A bíró

Hank Palmer, a dörzsölt New York-i ügyvéd anyja temetésére visszatér a szülővárosába. Így kénytelen találkozni apjával is, a kisvárosi bíróval, akivel évekkel korábban megromlott a viszonya. Az idős Palmer az évek során semmit sem változott: nyakas és kiállhatatlan, s most gyilkosság elkövetésével vádolják. Hank elhatározza, hogy mindezzel dacolva megvédi, megmenti az apját.

Mikor?
RTLII 20:00

Csak a testeden át

 


Henryt szörnyű tragédia éri, menyasszonya, a gyönyörű Kate az esküvőjük napján halálos balesetet szenved. Húga, Chloe tanácsára Henry egy médiumhoz, Ashleyhez fordul segítségért. Arról persze sejtelme sincs, hogy a szép Ashley csak megjátssza, hogy képes kapcsolatba lépni a halott Kate-tel, és valójában Chloe bízta meg azzal, hogy bírja rá Kate nevében a továbblépésre. Ám Ashley és Henry egymásba szeretnek, ami felbőszíti a túlvilágon rekedt Kate-et, és visszatér, hogy bosszút álljon riválisán.

Mikor?
Cool 22:55

A szellemlovas: A bosszú ereje

Johnny Blaze Kelet-Európában rejtőzött el, és magányosan folytatja kilátástalan küzdelmét az átokkal, ami miatt időről időre lángoló koponyájú bosszúállóvá változik. Egy nap azonban egy szekta vezetője keresi fel, és felbéreli, hogy ölje meg magát a Sátánt, aki éppen Blaze kisfiának születésnapján akar testet ölteni, méghozzá az ő testét felhasználva.

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#angelina jolie#batman: kezdődik#a szellemlovas: a bosszú ereje#robert downey jr#christian bale#paul rudd#romkom

Címlapról ajánljuk