CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (01. 14.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 13. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Zöld Lámpás

A Zöld Lámpás alakulat tagjainak feladata a világűr békéjének őrzése. Különleges gyűrűt viselnek, mely különleges képességeket biztosít számukra. Nem elég, hogy az univerzum egyensúlyát minden eddiginél veszélyesebb ellenfél veszélyezteti, az Alakulat tagjai egy földi embert is kénytelenek bevenni a csapatba. Hal Jordan berepülő-pilóta akaratán kívül olyan helyzetben találja magát, hogy rajta áll vagy bukik a Föld sorsa. Hal a gyerekkori szerelme, Caroll segítségével veti magát a küzdelembe, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól.

Mikor?
RTL Klub 19:15

Az éhezők viadala: Futótűz

Ugyan Katniss Everdeen és Peeta Mellark megnyerték az éhezők viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget. Győzelmük ugyanis nem jelenti azt, hogy biztonságban visszatérhetnek szeretett otthonukba, részt kell venniük a győzelmi körúton, végig kell látogatniuk az összes körzetet Panemben. Közeledik azonban a 75. éhezők viadala, Snow elnök pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére. Idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az éhezők viadalához méltó küzdelem során. Az új aréna pedig temérdek kellemetlen meglepetést tartogat a kiválasztottaknak.

Mikor?
RTLII 20:00

Brooklyn mélyén

Eddie-nek, Salnak és Tangónak  sosem kellett volna találkozniuk, de a sors ugyanarra a bűnügy helyszínére viszi őket. Eddie húsz évnyi kínlódás után a nyugdíjazása előtt hét nappal rábízott újoncok hatására próbál meg olyan rendőr lenni, amilyen addig talán még sohasem volt. Sal a kábítószerosztályon lehúzott 12 évnyi kemény munkáját teszi kockára egy veszélyes magánakcióval. Tango három éve dolgozik beépített zsaruként, s most felettese egy utolsó feladattal bízza meg. Börtönbe kell juttatnia bizalmasát és legjobb barátját, Cazt.

Mikor?
RTLII 23:45

Négy karácsony

 


Kate és Brad módszeresen kerülik a karácsonyi ünnepségeket, és a legelképesztőbb sztorikkal etetik a családot, csakhogy ne kelljen részt venniük a családi összejöveteleken. Egy élő közvetítés révén azonban lebuknak, és kénytelenek végiglátogatni a szülőket, akik persze mind elváltak. A négy látogatás során alapos ízelítőt kapnak a családi melegségből és egymás féltett titkaiból.

Mikor?
Cool 19:00

Táncoló talpak

A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és neki vág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak.

Mikor?
Film+ 17:55

A Gyűrűk Ura - A két torony

Hamarosan eldől Középfölde sorsa. A gonosz ereje egyre nő, mert szövetséget kötött a két torony, Vasudvard és Barad-dúr két hatalmas ura. Frodo, a gyűrűhordozó és hű barátja, Samu Mordor felé tart, hogy elpusztítsa az Egy gyűrűt, ám veszélyes útitársat kapnak Gollam személyében, aki meg akarja kaparintani a kincset. A megmaradt szövetség Aragorn vezetésével az elhurcolt hobbitok, Trufa és Pippin után ered, majd csatlakoznak Rohan királyához, Theodenhez, aki a Helm-szurdoknál sorsdöntő csatára készül Saruman sötét, orkserege ellen. Kezdetét veszi a gyűrűháború.

Mikor?
Film+ 20:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#szuperhősfilm#zöld lámpás#ryan reynolds#blake lively#animációs film#vígjáték#reese witherspoon#a gyűrűk ura#az éhezők viadala#richard gere#ethan hawke#kalandfilm

Címlapról ajánljuk