CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (01. 07.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

A világ különböző részein különös halálesetek történnek. Csak a magándetektív Sherlock Holmes veszi észre az összefüggést az események között. Hamarosan kiderül, hogy egy zseniális, ám gátlástalan gonosztevő, James Moriarty professzor áll az ügy háttérben. Miközben Watson doktor az esküvőjére készül, Holmest egyre váratlanabb helyzetbe sodorja a nyomozása. Az ügybe nemcsak a doktort, de a saját bátyját, Mycroftot, valamint a gyönyörű, de veszélyes jósnőt, Simzát is magával rántja. Fél Európán keresztül üldözik Moriarty professzort, ám úgy tűnik, ő mindig egy lépéssel előrébb jár.

Mikor?
RTL Klub 20:45

Az éhezők viadala

Észak-Amerika romjain Panem országának tizenkét rabszolga körzete található. Minden évben minden körzetből a Kapitólium kiválaszt egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük egy halálos versenyben, Az éhezők viadalán, amelyet élőben közvetít a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként jelentkezik a viadalra a húga helyett, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal - számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembekerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.

Mikor?
RTLII 20:00

2012

 


Jackson Curtis író a Yellowstone Nemzeti Parkban kirándul a gyerekeivel, amikor váratlanul katonák jelennek meg, és egy titkos laboratóriumba szállítják őket. A férfi rájön, a kormány elhallgatta, hogy közeleg a világvége. A maja prófécia szerint az apokalipszis 2012-ben következik be. A világ vezetői titkos tervet készítettek a kiválasztottak túlélésére. Természeti katasztrófák sora sújtja a bolygót: vulkánkitörés, földrengés, szökőár pusztít mindenfelé. Jackson kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját, egyik vészhelyzetből a másikba kerülnek. A titkos terv a Himalája csúcsai közé vezeti őket.

Mikor?
Cool 20:00

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége

Frodo, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap ajándékba nagybátyjától, Bilbótól. A vendégként náluk időző Gandalf mágus felismeri az ékszerben az Egy Gyűrűt, mellyel a Sötétség ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. A varázsló Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabad népek tanácsán megújul a szövetség, és Gandalf vezetésével Frodo és társai nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

Mikor?
Film+ 20:00

Gothika

Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológusnő inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült.

Mikor?
Film+ 23:20

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#guy ritchie#robert downey jr#jude law#vígjáték#akció#kaland#az éhezők vaidala#jennifer lawrence#2012#john cusack#horror#halle berry

Címlapról ajánljuk