CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (12. 28.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 27. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Játékháború

Andy szobájában vidám az élet akkor is, amikor a szoba gazdája távol van. Woody, a beszélő seriff-baba a játékok főnöke, Andy kedvence. Egy nap azonban minden megváltozik. Új kedvenc érkezik Buzz Lightyear, a hipermodern, csillagközi lézerharcos személyében. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ám egy baleset folytán kizuhannak az ablakon. Néhány veszélyes kaland után rájönnek, hogy össze kell fogniuk, ha vissza akarnak jutni Andyhoz.

Mikor?
RTL Klub 19:35

Halálos fegyver 2.

Riggs és Murtaugh visszatért! Minden idők legőrültebb és legfurcsább párosa ezúttal egy kábítószer-maffiát próbál felszámolni, melynek feje egy kegyetlen dél-afrikai politikus. A diplomáciai mentesség miatt feladatuk lehetetlennek látszik - ám mint az első részből kiderült: a két zsaru ezt az egy szót nem ismeri.

Mikor?
RTL Klub 21:05

 

Halhatatlanok

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Thészeusz, a fiatal kőfaragó bosszút esküszik, mert Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő, látja a jövőt, és amikor találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

Mikor?
Film+ 21:00

Desperado

Különös fekete alak érkezik a poros mexikói kisvárosba, kezében baljós gitártokkal. Egy biztos: nem gitározni akar. Jövetelének oka nem más, mint megbosszulni kedvese halálát, akit a város kiskirálya, Bucho ölt meg féltékenységből. Hamarosan kiderül, az idegen El Mariachi, a Zenész, aki legendás pisztolyforgató, és akit a szegény nép hősként tisztel. El Mariachi érkezése elszabadítja az indulatokat, ám az igazi leszámolás akkor veszi kezdetét, amikor a Zenész barátai is megjelennek.

Mikor?
Film+ 23:05

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#animáció#toy story#kalandfilm#halhatatlanok#akció#vígjáték#mel gibson

Címlapról ajánljuk