CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (12. 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 25. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Káosz karácsonyra

Charlotte tökéletes karácsonyról álmodik, és mindent el is követ ennek érdekében. Az idillt semmi nem ronthatja el, még az a tény se, hogy házassága Sammel romokban, a lányuk, Eleanor meglehetősen frusztrált, míg fiuk, Hank egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni. De a többiek se különbek. Húga, a kleptomániás Emma a börtönbe tart, apja, Bucky pedig karácsonyi ajándékként egy pincérnőt, Rubyt viszi haza. Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál?

Mikor?
RTL Klub 18:45

Reszkessetek, betörők! 3.

Négy dörzsölt tolvaj próbál megkaparintani egy szupertitkos katonai adatokat tároló mikrochipet, melyért a feketepiacon dollármilliókat adnának felforgató hatalmak. Az értékes zsákmánynak azonban lába kél, és kalandos utat jár be egy játékautó alkatrészei között. A nyomok Hongkongból egy csendes chicagói kertvárosba, a Pruitt család otthonába vezetnek. Csak egyvalaki tartózkodik a házban, csak ő tudja, hol rejtőzik az áhított kisautó. De a négy bajkeverő hamarosan saját bőrén tapasztalja, hogy ez az egy is bőven elég gondot okoz, mert nem létezik nála agyafúrtabb és kiborítóbb ellenfél. Ravasz, bátor, talpraesett - és csak 8 éves! Kedvenc játékáért pedig mindenre képes.

Mikor?
RTL Klub 20:40

A szerelem hálójában

Kathleen Kelly a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév alatt ismerkedik, és hamarosan egymásra is találnak a hálón. Álnéven egymásnak tanácsokat adnak, és még egymásba is szeretnek. De eljön a nap, amikor fény derül kilétükre…

Mikor?
RTL Klub 22:45

A király beszéde

Miután bátyja lemondott, VI. György foglalta el az angol trónt. A király nem érezte méltónak magát élete legfontosabb szerepére, mert borzalmas dadogása miatt képtelen volt nyilvánosan beszédet tartani. Számos eredménytelen beszédterápiás kezelés után találkozott a liberális szellemiségű Lionel Logue-gal, aki csöppet sem hagyományos ülésein nemcsak királya hangját, hanem bátorságát is segített visszaszerezni.

Mikor?
RTLII 19:15

Esőember

 


Charlie Babbitt, a csupán pénzköltésben jeleskedő aranyifjú csalódottan veszi tudomásul, hogy édesapjától nem örökölt mást, mint néhány rózsabokrot, meg egy majd 40 éves kocsimatuzsálemet. Hamarosan még egy keserű meglepetés éri. Kiderül, hogy van egy bátyja, Raymond, aki a hagyaték mintegy hárommillió dollárnyi részét kapja. Charlie egy intézetben talál autista testvérére, s magával viszi őt, annak reményében, hogy megszerezheti a bátyja számára értéktelen vagyont. Közös útjuk során Charlie sok újat tanul, s Raymond segítségével végül legyőzi saját korlátait, s átértékeli életét.

Mikor?
Cool 22:50

A hobbit: Az öt sereg csatája

Zsákos Bilbó és a törpök visszahódítják otthonukat Smaugtól. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin teljesen megváltozik és szembe fordul szövetségeseivel. Eközben Szauron orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbó az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

Mikor?
Film+ 20:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romkom#vígjáték#diane keaton#tom cruise#Meg Ryan

Címlapról ajánljuk