CinemaKlub

Az Egészség ellenszere előzetesét biztosan megjegyzed majd!

rtl.hurtl.hu

2016. december 20. 14:49

A mozi trailere bebizonyítja, hogy nem kell sokat mutatni ahhoz, hogy valami felkeltse az érdeklődésünket, csupán csak jól kell azt csinálni! Na, de hogy ez egymás után kétszer is sikerüljön? Mutatjuk!

A kör rendezőjének, Gore Verbinski-nek legújabb alkotásához ugyanis rögtön két beharangozót is kaptunk, az elsőt pedig, amióta láttuk nem tudjuk elfelejteni!

Az első előzetes alapján a sztoriról szinte semmit sem tudunk meg, azonban a látvány, a zene és a hátborzongató hangulat annyira magával ragad, hogy biztosan elkezdünk azon agyalni, vajon mi is lehet ez?

Nos, a történet nagyjából abban merül ki, hogy Dane Dehaan, aki egy fiatal és ambiciózus alkalmazottat alakít a svájci Alpokba utazik, hogy egy különleges intézményben keresse fel főnökét, azonban az idillikusnak látszó wellness központ mégsem egészen olyan, mint amilyennek azt először elképzelte.

Mindezt pedig még részletesebben megkapjuk a film második beharangozójában, amiben már többet elárulnak a cselekményről és, amit látva még a horror műfajt nem kedvelőknek is leesik majd az álla!

 

Az Egészség ellenszere című alkotást 2017 februárjában mutatják be a hazai mozik!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#előzetes#A kör#horror

Címlapról ajánljuk