CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (12. 18.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 17. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Narnia Krónikái - Caspian herceg

A varázslatos Narniában, ahol az állatok beszélnek, a béke csak látszólagos. Rövid időn belül ki is tör a háború,és feldúlnak mindent. Peter, Susan, Edmund és Lucy visszatérnek, és megdöbbenve tapasztalják, hogy a gonosz Miraz király (Sergio Castellitto) átvette a hatalmat. A négy tesvér szövetkezik Narnia jogos trónörökösével, Caspian herceggel, aki végső elkeseredésében hadsereget gyűjtött, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. A sok megpróbáltatás végén két ember küzdelme dönt a világ sorsáról.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Megőrjít a csaj

Isabella Patterson, a fiatal hollywoodi csillagocska elmeséli, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson tettei hogyan változtatták meg az életét. Kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja Albertsonnal, hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az események láncolata mindenkit elér, Arnold feleségétől, Deltától az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig.

Mikor?
RTLII 20:00

Az arany iránytű

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

Mikor?
Film+ 18:25

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#az arany iránytű#romantika#vígjáték#owen wilson

Címlapról ajánljuk