CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (12. 16.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 15. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Pompeji

Pompeji, 79. A Római Birodalom kikötőjében lakók mára szinte elfeledték a Vezúv tűzhányó pusztító erejét. A vulkán azonban egy nap újra kitör, és hamuesővel, izzó lávával árasztja el a várost és környékét. A mindent megsemmisítő természeti csapás közben Milo, a népszerű gladiátor az idővel versenyt futva igyekszik megtalálni és megmenteni szerelmét, Cassiát. Ám a kilövellő, forró láva és a szüntelenül aláhulló kőzáporban lehetetlen előrejutni.

Mikor?
Film+ 19:00

Daybreakers - A vámpírok kora

2019-ben egy rejtélyes járvány a Föld lakosságának többségét vámpírrá változtatta. A megmaradt emberiség a kihalás szélére került, veszélyeztetett, másodrangú faj lett. Bujkálni kényszerülnek, mert vadásznak rájuk, és farmszerű telepeken ipari méretekben csapolják vérüket. Egyedül Edward Dalton hematológus kutatón múlik, hogy tökéletesítsen egy mesterséges vérkészítményt, aminek segítségével a vámpírok fennmaradhatnak, és a megmaradt emberi életek is megkímélhetők. Az idő és a remény azonban egyre fogy, amíg Ed nem találkozik Audreyval, egy túlélő emberrel.

Mikor?
Film+ 21:00

A bűn rendje

Az egyházon belül évszázadok óta létező titkos rend főpapját meggyilkolják. Az egyik pap, Alex indul Rómába, hogy kivizsgálja a gyilkosság körülményeit. A halott rendfőnök testén olyan különös nyomokat talál, amelyek láttán a jeges rémület fogja el. Az eset kiderítéséhez társakra van szüksége, ezért megbízható kollégáját és egy művészt, akin korábban ördögűzést hajtott végre, hív segítségül.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#kit harington#ethan hawke#heath ledger#akció

Címlapról ajánljuk