CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (12. 13.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 12. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az igazság védője

Egy sikeres kommandós karriert hagyva maga mögött, Alexander visszavonul, amikor egy bevetés során a kínai maffiózó célszemélynek sikerül elmenekülnie, viszont a rejtekhelyre légicsapást mérnek. A ház tele volt asszonyokkal és gyerekekkel, akiket élő pajzsként tartottak fogva. Alexander nem tudta elviselni ezt az igazságtalanságot. Kelet-Európában éldegél, amikor kedves fiatal szomszédaira rászáll egy orosz gengszter. Alexander nem tud nem beleavatkozni, és csakhamar egy orosz-kínai maffiaháborúba közepén találja magát. Ráadásul esküdt ellensége, Csen is felbukkan, és úgy gondolja, itt az idő, hogy megszabadítsa tőle a világot.

Mikor?
Film+ 19:00

A golyó

Miután Frank Marasco, a nyugdíjazás előtt álló rendőr unokáját elrabolja egy könyörtelen drogkartell, a keménységéről ismert zsaru a bűnözők követeléseinek teljesítése helyett eldobja jelvényét, és egyszemélyes hadjáratot indít a kartell ellen. Ugyan az esélyek ellene szólnak, de Marasco megállíthatatlannak bizonyul, és ha kell, vérbe borítja Los Angeles utcáit, csak hogy visszaszerezze unokáját.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kalandfilm#steven seagal#danny trejo

Címlapról ajánljuk