CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (12. 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 11. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

November Man

Devereaux-t, a legprofibb ex-CIA ügynököt csalinak használják. Amikor megölik eltitkolt szerelmét, kénytelen beszállni a játszmába. Meg kell védenie egy szemtanút, Alice-t az ügynökségtől és az orosz maffiától. Ezzel Peter maga is célponttá válik, ráadásul egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, Masont  küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt.

Mikor?
Film+ 19:00

3 nap a halálig

Ethan Renner az ügynökség legjobb embere, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy dönt, hogy feladja eddigi életét, mert újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#dráma#kalandfilm#november man#pierce brosnan#olga kurylenko#kevin costner#3 nap a halálig

Címlapról ajánljuk