CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (11. 30.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 29. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Vadászat életre-halálra

1931, Johnson, a magányos vadász a Yukon folyó partján, a hideg kanadai hegyek között él. Egy nap a közeli kisvárosban szemtanúja lesz egy kutyaviadalnak. Johnson beleavatkozik a küzdelembe, és a tulajdonos minden tiltakozása ellenére hihetetlen összegekért megveszi az egyik kutyát. A tenyésztő azonban nem akar megválni a kutyától, és amikor rájön, hogy a rendőrséget nem tudja Johnson ellen fordítani, barátai segítségével gyilkossággal vádolja meg a vadászt. A rendőrségtől Millen őrmester kísérletet tesz arra, hogy letartóztassa Johnsont, ám a vadász mindenáron meg akarja védeni a szabadságát.

Mikor?
Film+ 19:00

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik

Willy Bank, a könyörtelen kaszinótulajdonos kórházba juttatja Danny Ocean barátját és mentorát, Reubent. Ocean összehívja a csapatot, hogy egy nagyszabású akcióval bosszút állhasson Willy Banken. Rusty segítségével a terv is hamar elkészül: Bank nagy napján csapnak le, a róla elnevezett kaszinó megnyitóján. A sikerhez azonban szükségük van egykori ellenfelükre, Terry Benedictre is, aki örömmel vállalja el a megbízást. Módszeresen haladnak, először megkopasztják, majd megfosztják a dicsőségtől, a szállodáiért kapott Öt gyémánt-díjaktól. A terv veszélyes, és majdnem lehetetlen végrehajtani, de a fiúk nem ismerik ezt a szót.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#akció#kalandfilm#ocean's thirteen#al pacino#george clooney#brad pitt

Címlapról ajánljuk