CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (11. 24.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 23. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Tekken

A harmadik világháború elpusztította a civilizációt. Az országok szétestek, a hatalom multicégek kezében van. Közülük is kiemelkedik a Tekken, amely a brutális gladiátorviadalokat szervezi és pénzeli. A Vasököl viadalokon nagy pénzért és elismerésért folyik a halálig tartó küzdelem. Tekken City külvárosában felbukkan egy ifjú utcai harcos. Jin  is benevez a viadalra, ám őt nem érdekli a pénz, az édesanyja halálát akarja megbosszulni. Csak úgy férkőzhet a gyilkos, a Tekken ura közelébe, ha megnyeri a versenyt.

Mikor?
Film+ 19:15

Az idegen 2. - Sötét hajnal

A CIA látókörében rejtélyes módon felbukkan Jonathan Cold, a cég egykori ügynöke. Megszöktet egy veszélyes fegyverkereskedőt a börtönből, majd terroristáknak segít megszerezni egy nukleáris fegyvert, amelyet az USA elleni támadásban készülnek bevetni. Cold elvileg halott, de akkor hogyan jelenhetett meg a színen, és hogyhogy terroristáknak asszisztál? A CIA figyeli a szervezkedést, amikor azonban lelepleződik nyomozásuk, védtelenül marad az ország. A feszültség a végsőkig fokozódik: immáron milliók biztonsága múlik azon, sikerül-e választ találni a képtelen kérdésre - kinek az oldalán áll Cold?

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#akció#dráma#kalandfilm#steven seagal

Címlapról ajánljuk