CinemaKlub

November végén új magyar film érkezik a mozikba!

rtl.hurtl.hu

2016. november 22. 10:38

A magyar filmek újra meghódítják az országot, sőt a nemzetközi elismerések sem maradnak el. Akadtak itt díjak és nagy közönség kedvencek is a közelmúltban. Most novemberben egy friss akciófilmmel gazdagodik a paletta.

A november 24-én érkező Cop Mortem igazi sztárparádéval kecsegtet, hiszen a főbb szerepekben olyan színészek tűnnek majd fel, mint Kamarás Iván, Gáti Oszkár, Anger Zsolt, Nagy Zsolt vagy éppen Szabó Győző.

És hogy miről szól? Az akciófilm középpontjában rendőrök állnak, akik egy rituális sorozatgyilkosság tetteseit üldözik. Azonban nemcsak vadászok ők ebben a felállásban, hanem vadak is, ugyanis a gyilkosságok áldozatai egytől egyig rendőrök. Egy Londonból érkező Interpol ügynök (Kamarás Iván) száll be a nyomozásba, hogy segítsen, így Rezes századossal (Pál Zsolt), a gyilkosságiak vezetőjével együtt erednek a rejtélyes gyilkosságok nyomába.

 


A film rendezője, forgatókönyvírója és vágója nem mellesleg az a Kovalik József, aki több mint 20 éves kaszkadőr múltat tudhat maga mögött és megannyi filmben közreműködött már. Csaknem az összes hazánkban forgatott hollywoodi produkcióban részt vett kaszkadőrként az 1996-os Evitától kezdve a Hellboy 2-n, Herkulesen át a Die Hard 5-ig vagy a Z világháborúig.

Első önálló nagyjátékfilmjében kapásból padlógázzal indít, Joseph MacLeod Élni vagy pokolra jutni című regénye alapján egy magas fordulatszámon pörgő krimit rendezett, amelyben a bűnügyi filmekhez képest a szokásosnál jóval több látványos akciójelenet is látható.

Az előzetest itt meg is leshetitek:

#CinemaKlub#magyar film#premier#akciófilm#előzetes

Címlapról ajánljuk