CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (11. 21.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 20. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Charlie angyalai: Teljes gázzal

 


A szexi angyalok visszatérnek, hogy megküzdjenek a gonosz exangyallal. Az érzéki és angyali szépségű lányok és segítőtársuk, Bosley feladata, hogy visszaszerezzék a gyűrűket, amikben a nemzeti tanúvédelmi program résztvevőinek adatai találhatóak. Beletaposnak a gázba, és indul a fergeteges iram, ami senkit nem kímél! Reszkessetek gonoszok, újra itt vannak az angyalok!

Mikor?
Cool 21:10

Elrabolva 2

Két évvel lánya elrablását követően Bryan Mills, a vérprofi volt CIA-ügynök Isztambulba utazik egy biztonsági munka miatt, ahová magával viszi a lányát, Kimet és volt feleségét, Leonore-t is. A halottaikat gyászoló albán maffia bosszút esküszik, és Mills családjára ismét lecsapnak. A tapasztalt ügynök azonban semmitől sem riad vissza: kíméletlen, véres harcba kezd, hogy megóvja szeretteit, és kiszabadítsa túszul ejtett feleségét.

Mikor?
Film+ 21:00

Lockout - A titok nyitja

Az ártatlan Snow ügynököt gyilkosságért letartóztatják, és harminc évre ítélik egy űrbörtönben. Az amerikai elnök lánya, Emilie Warnock az űrbörtönben tesz látogatást, ahol a rabok túszul ejtik Emilie-t. Snow-nak ekkor alkut ajánlanak: megúszhatja a büntetést, ha kiszabadítja a lányt. Snow elvállalja a küldetést, mert ha teljesíti, nemcsak a szabadságát nyerheti vissza, de arra is esélye van, hogy az űrfegyházban raboskodó társa segítségével végére járjon annak a súlyos kémügynek, amelyet a letartóztatása elott felderíteni próbált.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#akció#kalandfilm#cameron diaz#drew barrymore#guy pearce#demi moore#Lucy Liu#elrabolva 2#liam neeson#thriller

Címlapról ajánljuk