CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (11. 20.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 19. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hobbit - Az öt sereg csatája

Zsákos Bilbó és a törpök visszahódítják otthonukat Smaugtól. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin teljesen megváltozik és szembe fordul szövetségeseivel. Eközben Szauron orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbó az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Sin City: Ölni tudnál érte

A film olyan történeteket mutat be, melyek nem kerültek bele az első filmbe, de Miller vadonatúj szálakkal is gazdagította az eredeti anyagot. A cselekmény Marv történetével folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan életét veszti. Megtudhatjuk, milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight átoperáltassa az arcát. Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy túlélni Hartigan áldozatszerű öngyilkosságát. Megismerhetjük Johnnyt, az aranykezű szerencsejátékost, aki megtudja, milyen rosszul végződhet egy este, ha egy nagykutyába botlik a bűnös városban.

Mikor?
RTLII 23:30

Az Amazonas kincse

 

 

Beck, a behajtó szerepében maga Rock rombol végig a kincsvadászok ösvényein. Utolsó feladata, hogy megkeresse és visszaszállítmányozza főnöke kalandor fiát, Travist, aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.

Mikor?
Cool 19:00

Állj, vagy jövök!

Logan kiváló tolvaj, egyébként meg rettentő nagy balek: szerez egy húszmilliót érő gyémántot, ám rendőrök veszik körül, és nincs kiút. Logan egy építkezésre menekül, ahol eldugja zsákmányát, és megadja magát: tudja, hogy vissza fog térni. Vissza is tér, de míg ő a börtönbüntetését töltötte, az építkezés befejeződött, és a gyémánt fölött most a kerületi rendőrség terpeszkedik. Logan persze a leglehetetlenebb megoldást választja, hogy visszaszerezze, ami az övé: rendőrnek áll...

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#a hobbit: az öt sereg csatája#martin freeman#kalandfilm#ian mckellen#joseph gordon-levitt#akció#vígjáték#az amazonas kincse#dwayne "the rock" johnson#martin lawrence#luke wilson

Címlapról ajánljuk