CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (11. 19.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 18. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Pomponsrácok

Shawn és Nick a gimnázium két ünnepelt focijátékosa. A srácoknak a dögunalmas edzőtábor helyett állandóan a lányokon jár az eszük. Egyszerű szurkolókként férkőznek a pompontábor lányainak közelébe, akiket még a meztelen fürdőzésre és szurkolásra is rávesznek. A gondok akkor kezdődnek, amikor Shawn beleszeret Carlyba, a pomponlányok vezetőjébe, aki viszont cseppet sem bízik a két széltolóban. Közeledik a nyár végi nagyszabású pomponverseny. Shawn és Nick elhatározzák, hogy győzelemre segítik a csapatot, így talán Shawn is közelebb kerülhet Carly szívéhez.

Mikor?
RTL Klub 22:40

A biztonság záloga

Luke Wright exrendőr egy napon elveszít egy megbundázott mérkőzést, ezért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke-ot a véletlen összehozza Mei-jel, a kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a családját is megölték. Meiről kiderül, hogy matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. A lány egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért a triádok, az orosz maffia és a New York-i rendőrség korrupt tagjai akár gyilkolni is képesek. Luke hadjáratot indít a város alvilága ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.

Mikor?
RTLII 20:05

A randiguru

 


Albert, a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe, az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba. Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas személyében, aki egy pletykarovatnak dolgozva állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása, lapjának pedig óriási szenzációja lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randiguruját.

Mikor?
Cool 19:00

Legenda vagyok

 


Robert Neville a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

Mikor?
Cool 21:10

Hazugságok hálója

 


Roger Ferris CIA-ügynök nem fél senkitől, semmitől. Életét a jó ügyért folytatott harcra tette fel. A cég veteránja, Ed Hoffman otthonról, a laptopja segítségével irányítja a terepen mozgó emberét. Ferris hamarosan új feladatot kap, el kell fognia a terroristavezért. Az akció során együtt kell működnie a jordániai titkosszolgálattal, meg kell próbálnia beépülni a terrorista szervezetbe. Ferris a fél világon keresztül üldözi emberét, ám minél közelebb kerül hozzá, annál több ellentmondásba és hazugságba ütközik, s rájön, hogy csak önmagára számíthat.

Mikor?
Cool 23:00

Éberség

A műtét előtt elaltatott beteg éber marad és bár fizikailag lebénul, érzékel mindent, ami körülötte és vele történik, még a fájdalmat is. Miközben a félresikerült anesztézia során az ifjú és gazdag mágnás, Clay Beresford éber marad a szívműtétje közben és tehetetlenül hallgatja az őt körülvevő orvosokat, az elhangzó mondatokból lassan összerakja a képet: vagyis azt, hogy egész egyszerűen meg akarják gyilkolni.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romkom#akció#a biztonság záloga#jason statham#vígjáték#randiguru#kevin james#eva mendes#legenda vagyok#leonardo dicaprio#dráma#russell crowe#thriller

Címlapról ajánljuk