CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (11. 14.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 13. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Förtelmes főnökök

 


Dave Harken megalomán marketinges, Dr. Julia Harris szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt, Nick és Dale a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

Mikor?
Cool 21:10

A hálózat csapdájában

Angela, a csinos, szakmájában sikeres nő egy nap arra ébred, hogy kirabolták. De nem csupán a pénzét vették el, hanem mindenét. Nincs többé neve, otthona, állása, személyisége: teljesen kitörölték a központi adatbankból. Csapdába került és egyedül kell kiverekednie magát belőle. Akivel érintkezésbe lép, meghal vagy őt akarja megölni. Ha újra élni akar, a komputerrendszerek bonyolult szövevényében meg kell találnia azt az embert, aki az utasításokat adja. Ám a szálak a legmagasabb körökbe vezetnek…

Mikor?
Film+18:55

Végzetes hazugságok

 


Robert Miller, a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli. Első látásra ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel, és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

Mikor?
Film+ 23:30

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#akció#dráma#thriller#kevin spacey#förtelmes főnökök#richard gere

Címlapról ajánljuk