CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (11. 09.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 8. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Fejlövés

Jimmy Bobo, a hírhedt bérgyilkos életében először társul egy zsaruval. A fiatal nyomozó, Marcus hajlandó együttműködni, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek a szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

Mikor?
Film+ 21:00

Sin City: Ölni tudnál érte

A film olyan történeteket mutat be, melyek nem kerültek bele az első filmbe, de Miller vadonatúj szálakkal is gazdagította az eredeti anyagot. A cselekmény Marv történetével folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan életét veszti. Megtudhatjuk, milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight átoperáltassa az arcát. Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy túlélni Hartigan áldozatszerű öngyilkosságát. Megismerhetjük Johnnyt (Joseph Gordon-Levitt), az aranykezű szerencsejátékost, aki megtudja, milyen rosszul végződhet egy este, ha egy nagykutyába botlik a bűnös városban.

Mikor?
Film+ 22:40

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kaland#fejlövés#sylvester stallone#christian slater#joseph gordon-levitt#eva green#jessica alba#kalandfilm#fantasy

Címlapról ajánljuk