CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (11. 06.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 5. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hobbit - Váratlan utazás

Zsákos Bilbó még nem is sejti, milyen kalandos utazásba rángatja bele barátja, Szürke Gandalf. A két jó barát tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt megpróbálják visszaszerezni az elveszett Törp Királyságot a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Útjuk veszélyes koboldok, orkok, halálos vargok, óriáspókok, alakváltók és mágusok földjén át vezet. A Magányos Hegy útvesztőiben Bilbó találkozik Gollammal, aki örökre megváltoztatja az életét. Bilbónak minden furfangját latba kell vetnie az életéért és a gyűrűért, amely Gollammot cserben hagyta.

Mikor?
RTL Klub 18:50

Bölcsőd lesz a koporsód

 


A gettó legtechnikásabb betörőjének elrabolják a lányát. A váltságdíj egy különlegesen értékes gyémánt, amelyet neki kell megszereznie. Az idő rövid és a tét túl nagy. A megzsarolt tolvaj minden eddigi szabályt felrúg. Még egy titkos ügynökkel is szövetséget köt, hogy megszerezze a gyémántot és megmenthesse a lányát. Az ügynök azonban titkol valamit: ő egy különleges fegyver után nyomoz, és abban bízik, hogy új szövetségese segítségével sikerül is megtalálnia.

Mikor?
Film+ 21:00

A félelem útja

Az elvált Lorraine Burton hétéves fiával, Chaddal hazafelé tart. Gyanútlanul megállnak egy benzinkútnál tankolni. Lorraine míg fizet, néhány percre magára hagyja a kocsiban Chadet. Mire visszatér döbbenten látja, hogy gyereke mellett egy férfi, Roy ül a kocsijukban. Roy mindenre elszánt bankrabló, aki Lorraine-t és fiát túszul ejtve Mexikóba akar átszökni.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#martin freeman#ian mckellen#akció#bölcsőd lesz a koporsód#stephen dorff

Címlapról ajánljuk