CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (11. 04.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 3. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Megőrjít a csaj

 


Isabella Patterson, a fiatal hollywoodi csillagocska elmeséli, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson tettei hogyan változtatták meg az életét. Kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja Albertsonnal, hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az események láncolata mindenkit elér, Arnold feleségétől, Deltától az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig.

Mikor?
Cool 21:10

Éli könyve

A Földet atomháború pusztította el. A világvége utáni pusztaságban az erőszak az úr. Éli, a magányos harcos nyugatra akar eljutni, hogy beteljesítse küldetését. Van nála valami, ami értékesebb minden fegyvernél és az élelmiszernél is. Egy könyv utolsó példánya, amely hitet adhat az embereknek, hogy van remény az újjászületésre. Vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék a Bibliát. Éli a kisvárosban keresztezi a környéket uraló hadúr útját. Carnegie a martalócaival megszállottan kutatja a könyv nyomát, a könyv segítségével akarja kiterjeszteni hatalmát. Az emberiség sorsa Éli kezében van.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romkom#vígjáték#romantika#owen wilson#akció#dráma#kaland#denzel washington#gary oldman

Címlapról ajánljuk