CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (11. 01.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 31. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Bosszúállók

Nick Fury, az Ügynökség vezetője új fenyegetést észlel. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre. Fury a katasztrófa elkerülésére összehívja a szuperhősöket. A toborzás eredményeként hamarosan sohasem látott szupercsapat néz farkasszemet az ellenséggel. Vasember, Amerika kapitány, a Fekete Özvegy és a többiek indulnak harcba, hogy megakadályozzák bolygónk pusztulását. Bruce Banner  megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol.

Mikor?
RTL Klub 20:15

Boszorkányvadászok

 


Jancsi és Juliska hajdanán eltévedtek az erdőben, és szerencsétlenségükre a boszorkány házába vetődtek. Kalandjukat azonban ép bőrrel megúszták. Eltelt 15 esztendő, és az ifjúvá serdült János és Júlia úgy döntöttek, szembenéznek a gonosszal, s immár boszorkányvadászként a többi varázsos erejű banya felkutatásába fognak.

Mikor?
Cool 21:00

Transzcendens

Dr. Will Caster a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Kísérletei miatt egy radikális szervezet merényletet követ el ellene, aminek következtében Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn, és legjobb barátja, Max úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. A következményekre azonban senki sem számít.

Mikor?
Film+ 18:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#akció#szuperhősfilm#képregény#bosszúállók#transzcendens#scarlett johansson#robert downey jr#chris evans#chris hemsworth#jeremy renner#johnny depp#paul bettany

Címlapról ajánljuk