CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 30.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 30. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Coming out

A rádiós műsorvezető Erik az egyik legismertebb magyar homoszexuális személyiség. Nyíltan vállalja másságát, és küzd a homoszexuálisok jogaiért. Az elmúlt öt évben Erik boldog párkapcsolatban élt a kedvesével, Balázzsal, és most arra készül, hogy összeházasodnak. Egy baleset következében azonban szokatlan változást észlel magán: vonzódni kezd a kezelőorvosához, a doktornőhöz, aki elgázolta. A kórházból kikerülve zavarodottsága fokozódik, a nők teljesen a hatalmukba kerítik.

Mikor?
RTL Klub 20:55

Fehér isten

A legrégebbi szövetségek is felbomolhatnak. A hosszú békét is követheti háború. Az ember legjobb barátja a kutya: de ha rosszul bánik vele, a hű társ a gazdája ellen fordulhat. És mert erősebb, gyorsabb, vadabb nála, nagyon veszélyes ellenfél válhat belőle. Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. De a régi gazdi nem adja fel. Ő szembe akar nézni egykori barátjával, még akkor is, ha az addigra félelmetes, pusztító fenevad lett.

Mikor?
RTL Klub 22:55

Forráskód

 


Terrorista támadás ér egy vonatot. A titkos ügynök Colter Stevens százados Sean Fentress álnéven a vonat utasa. Feladata, hogy azonosítsa a merénylőt, aki újabb merényletre készül. A Forráskód nevű szupertitkos program segítségével Stevenst ismételten visszaküldik a szerelvényre, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb bizonyítékra bukkan, de tettesnek, vagy tetteseknek sikerül elmenekülniük. Így a századosnak mindannyiszor újra kell élnie a bombatámadást ahhoz, hogy meg tudja találni a merénylőket.

Mikor?
Cool 19:15

A hatodik napon

Adam Gibson egy este arra ér haza, hogy valaki, egy tökéletes hasonmás csókolgatja a feleségét és eszi a születésnapi tortáját. Szörnyű igazságra kell rájönnie: véletlenül hagyták életben, a klónja pedig elfoglalta jól berendezett, nyugalmas életét. A megrázkódtatást fokozza, hogy nincs hatalom, amelyhez segítségért fordulhatna, mert ha fény derülne a baklövésre, könyörtelenül végeznének vele és a családjával. Adam megpróbálja hát felvenni a harcot az ismeretlen ellenséggel, hogy visszaszerezze önnön „létezését”. Ám úgy tűnik, az ellenfél elpusztíthatatlan, a ráuszított két bérgyilkos klónjai újra és újra felbukkannak.

Mikor?
Film+ 18:40

#CinemaKlub#ajánlók#Filmek#romkom#vígjáték#magyar#coming out#csányi sándor#tompos kátya#mucsi zoltán#dráma#akció#forráskód#jake gyllenhaal#a hatodik napon#arnold schwarzenegger

Címlapról ajánljuk