CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (10. 25.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 25. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A herceg

Paul, az özvegy apa egykor bérgyilkos volt. A nyugodt napok azonban nem tartanak sokáig, lányát, Beth-t elrabolják. Ez volt a legrosszabb, amit tehettek. Az emberrablók még nem tudják, kivel húztak ujjat valójában, Paul ugyanis a lányáért bármeddig elmegy. Hamarosan segítsége is akad Beth egyik barátnőjének, Angelának a személyében. A drogkereskedő Omar (Bruce Willis) mindent elkövet, hogy Paul a pokolban érezze magát, és átélje azokat a kínokat, amiket neki okozott.

Mikor?
Film+ 19:00

A 13. harcos

Az arab származású Ahmed Ibn Fahdlant száműzetése során találkozik a vikingekkel, akik modoruk és kultúrájuk miatt cseppet sem szimpatikusak a számára. Mindemellett nem hiszi el a barbár északiak meséjét sem, miszerint a vikingek földjét egy misztikus törzs tartja rettegésben, melynek tagjai felfalják az embereket. A jóslat szerint csak úgy lehet legyőzni a szörnyű ellenséget, ha a tizenkét északi harcos mellé tizenharmadikként egy idegen áll. Fahdlan a városba érve hamarosan megtapasztalja az ellenség gonoszságát és a vikingek bátorságát, akik az életüket is készek feláldozni egymásért…

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#ajánló#Filmek#akció#dráma#thriller#bruce willis#a 13. harcos

Címlapról ajánljuk