CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (10. 22.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 22. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező rész

Katniss Everdeen felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. Az országot lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel. Legjobb barátai, Gale, Finnick és Peeta támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul. A 13-as körzet legjobbjai az életüket kockáztatják Panem polgárainak felszabadításáért.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Temetetlen múlt

Egy alkalommal Claire furcsa hangokat hall a szomszédból és unalmában leselkedni kezd a kerítés túloldalán élő házaspár után. Egyre jobban hatalmába keríti az a gyanú, hogy a szomszéd megölte és a közeli tóba dobta feleségét. Ám a hangok egy idő után már az otthonában követik az asszonyt. Norman, az aggódó férj attól tart, hogy feleségét két évvel korábbi autóbalesete gyötri, ezért pszichológushoz küldi Claire-t. A pszichológus pedig azt tanácsolja, ha úgy tűnik, hogy a kísértet mondani akar valamit, az asszony hallgassa meg.

Mikor?
RTLII 19:35

A vasmacska kölykei

A felettébb csinos, ám kibírhatatlan természetű, dúsgazdag Joanna felfogadja Deant, a vidéki asztalosmestert, hogy jachtjukon építsen gardrobszekrényt. Már az első pillanatban utálni kezdik egymást, s amikor Dean megmondja a véleményét, Joanna a férfi minden holmiját a tengerbe szórva kidobja a hajóról. A következő napon Joanna véletlenül kiesik a hajó korlátján, s teljességgel megfeledkezik a múltjáról, amnéziás lesz. Dean, hogy revansot vegyen, azt állítja, hogy Joanna a felesége és négy gyermekének anyja...

Mikor?
Film+ 18:35

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#kalandfilm#dráma#vígjáték#az éhezők viadala: a kiválasztott#jennifer lawrence#goldie hawn#kurt russel#harrison ford#michelle pfeiffer

Címlapról ajánljuk