CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Csütörtök (10. 20.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 20. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Csapda

Az üzletember John Matthewst letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára, Jasonre minimum tíz esztendei, kötelezően letöltendő börtönbüntetés vár. A fiút olyan csomaggal a kezében kapták el, amit a barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant, hogy inkább hadd épüljön be ő a drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog Malik bandájába, ám miközben fiát próbálja megmenteni, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Mikor?
Film+ 18:50

A feláldozhatók 2.

Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Dézsma és Hale Caesar újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a Kölyökkel és Maggie-vel még bővülnek is, amikor Mr. Church összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

Mikor?
Film+ 21:00

Lopakodók 3.

Thomas Beckett őrnagy az amerikai tengerészgyalogság legveszedelmesebb mesterlövésze. Drogbárók, bérgyilkosok és kegyetlenkedő katonai vezetők után most a legkomolyabb ellenfelével kell szembeszállnia. Egykori barátja, Paul Finnegan mégsem esett el bevetés közben, és most nemcsak Amerikát, de az egész világot veszélyeztető akcióba kezdett. Amikor egy Vietnamban működő ügynök előcsalogatja Finnegant a rejtekhelyéről, világossá válik, micsoda veszedelmes harcossal állnak szemben. Egyetlen esélyük marad Finnegan kilövésére, s Beckettnek most nem remeghet a keze.

Mikor?
Film+ 22:50

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#vígjáték#akció#dráma#thriller#susan sarandon#dwayne#a feláldozhatók 2.#sylvester stallone

Címlapról ajánljuk