CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Kedd (10. 18.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 18. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Gunman

Terrier a kormány bérgyilkosa volt, akit most megpróbálnak eltenni láb alól. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét Afrika dzsungeleitől London utcáin át a nyüzsgő Barcelonáig. Ám Terriernek rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki célponttá vált. Meg kell védenie a gyönyörű Annie-t, akit évekkel korábban elhagyott. Ennek csak egyetlen módja van: le kell számolnia azokkal, akik holtan akarják látni Annie-t és őt.

Mikor?
Film+ 19:00

A biztonság záloga

Luke Wright exrendőr egy napon elveszít egy megbundázott mérkőzést, ezért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke-ot a véletlen összehozza Mei-jel, a kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a családját is megölték. Meiről kiderül, hogy matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. A lány egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért a triádok, az orosz maffia és a New York-i rendőrség korrupt tagjai akár gyilkolni is képesek. Luke hadjáratot indít a város alvilága ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.

Mikor?
Film+ 21:10

Paranoina

Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman). A cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock Goddardnál kell kémkednie. Ám Adam hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu Wyatt játszmájában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert Wyatt bármire képes, hogy az előnyt megszerezze.

Mikor?
Film+ 23:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#sean penn#harrison ford#amber heard#liam hemsworth#a biztonság záloga#dráma#thriller

Címlapról ajánljuk