CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (10. 17.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 17. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Elrabolva 2

 


Két évvel lánya elrablását követően Bryan Mills, a vérprofi volt CIA-ügynök Isztambulba utazik egy biztonsági munka miatt, ahová magával viszi a lányát, Kimet és volt feleségét, Leonore-t is. A halottaikat gyászoló albán maffia bosszút esküszik, és Mills családjára ismét lecsapnak. A tapasztalt ügynök azonban semmitől sem riad vissza: kíméletlen, véres harcba kezd, hogy megóvja szeretteit, és kiszabadítsa túszul ejtett feleségét.

Mikor?
Film+ 21:10

Bíbor folyók

A világtól távol, a hegyek között Kerkérian sírrongálási ügyben nyomoz. Tőle csupán nyolc kilométerre, az elit egyetem zárt világában Niémans, a szuper zsaru egy különös gyilkosságot igyekszik megfejteni. Nem is sejtik, hogy a két eset összefügg. Hamarosan azonban újabb áldozatokra bukkannak és a nyomozás során a két detektív találkozik. Közösen rájönnek, hogy a sírfosztogató és a sorozatgyilkos ugyanaz a személy. Ám az ügy nem lesz egyszerűbb, csak veszélyesebb, amint közelebb kerülnek a misztikus eset megoldásához.

Mikor?
Film+ 19:00

Elveszett

Az éjszakai munkából hazatérő Jillt  döbbenetes hír fogadja: testvérét, Mollyt elrabolták. Jillt egy évvel korábban szintén elrabolták, de megmenekült. A lány meggyőződése, hogy ugyanannak a sorozatgyilkosnak a fogságába került Molly is. A rendőrség őrültnek tartja a lányt, ezért nem akarnak segíteni neki. Jill érzi, hogy Mollyt megöli az elrablója, ezért maga indul a gyilkos nyomába, hogy megmentse testvérét.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#kaland#elrabolva 2#liam neeson#Famke Janssen#Vincent Cassel#thriller#amanda seyfried#dráma

Címlapról ajánljuk