CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szombat (10. 08.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 8. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Hupikék törpikék

 


Törpapa különleges főzetéhez új anyagokra van szükség, melyek beszerzése Ügyefogyi feladata. Persze nevéhez méltó módon végzi azt, így nem csoda, hogy baleset éri. Az erdőben sétálgatva rátalál a Csodák Barlangjára, átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek Ügyifogyit játékbabának hiszik, minek következtében a Winslow házaspár gyerekszobájának lakója lesz. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére. Dolgukat megnehezíti, hogy Hókuszpók is bekavar az ügybe.

Mikor?
Cool 19:05

Kutya hideg!

 


Jerry egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszajönnek, Jerry kiköti a nyolc ebet. A visszatérést azonban a vihar meghiúsítja. Jerry képtelen beletörődni a helyzetbe, és minden követ megmozgat, hogy visszamehessen.

Mikor?
Cool 21:00

Hazárd megye lordjai

Luke és Bo, a két unokatestvér nagykanállal eszi a vidéki életet. A srácok, ha dönteniük kell, ritkán választják a törvényes megoldásokat, és mivel főfoglalkozásban az alkoholcsempészettel foglalkoznak, a helyi rendőrség járőreivel is napi rendszerességgel gyűlik meg a bajuk. Ám az álmos hétköznapokat (hideg sörök, nagy bunyók, gyors nők, és még gyorsabb autók megzavarja egy felfedezés: a korrupt rendőrfőnök (Burt Reynolds) olyasmiben mesterkedik, ami gazdaggá tenné őt, és koldusszegénnyé mindenki mást a környéken. A srácok nem sokat vacakolnak. Tövig nyomják a gázpedált, felkészülnek az ökölharcra, és kiegyenesítenek pár kanyart. Ez életük legnagyobb bulija: Hazárd megye az ő kezükben van!

Mikor?
Film+ 19:00

A hívás

Jordan Turner a 911-es segélyhívó szolgálatnál teljesít szolgálatot. Eddig bármivel könnyen megbirkózott, ám egy tizenéves lány azzal hívja fel, hogy a házukba épp egy őrült sorozatgyilkos tör be. Jordan a háttérből próbálja irányítani az eseményeket, de kudarcot vall. Sokáig nem tudja feldolgozni az eseményeket, mígnem egy véletlen folytán hasonló eseménybe csöppen. Egy fiatal lány, Caseythr azt állítja, hogy elrabolták és egy kocsi csomagtartójában tartják fogva. Jordan mindent megtesz, hogy a mozgásban lévő autó és a tettes nyomára bukkanjon.

Mikor?
Film+ 23:15

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#animáció#neil patrick harris#paul walker#kalandfilm#vígjáték#thriller#halle berry#a hívás

Címlapról ajánljuk