CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Péntek (10. 07.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 7. 0:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Anyád napja

 


Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúltban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.

Mikor?
Cool 21:10

Veszélyzóna

Damien Collier, a detroiti rendőr megbízatást kap, hogy épüljön be egy bandába. Az akcióhoz társat is kap maga mellé Lino személyében, aki a sittet is megjárta már, és otthonosan mozog a szabadlábon lévő bűnözők között is. A furcsa páros megpróbálja kimenekíteni Lino barátnőjét egy drogbáró karmai közül, aki aljas tervet eszelt ki a város elpusztítására.

Mikor?
Film+ 19:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#romkom#jane fonda#jennifer lopez#veszélyzóna#paul walker

Címlapról ajánljuk